Γαρμπή - Σχοινάς: Άγριος τσακωμός για τα λεφτά

10.06.2013
Για το γάμο της με τον Διονύση Σχοινά και τις επιπτώσεις που είχε η αλλαγή στην καριέρα της σε αυτόν, μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Joy, ότι μέχρι που τσακώθηκε πολύ άγρια με τον σύζυγό της, επειδή η ίδια δεν είχε μάθει να βγάζει κάποιος άλλος λεφτά για εκείνην.

«Δεν έκανα ποτέ τον Διονύση να νιώσει λίγος. Την εποχή που εγώ δούλευα στο φουλ, ο Διονύσης για το παιδί ήταν και μάνα και πατέρας. Τον ευγνωμονώ για αυτό. Ήταν ακόμα πιο χρήσιμο από το να είναι έξω και να φέρνει χρήματα» είπε και αναφέρθηκε στην περίοδο, όπου εκείνη έμεινε στο σπίτι.

«Η αλλαγή ήρθε από μόνη της. Στην αρχή με ξένισε που δεν έβγαζα πλέον χρήματα. Κατ’ αρχήν, δεν υπάρχει σα σκηνή το να ζητάω χρήματα. Υπάρχουν κάποια χρήματα στο συρτάρι και όποιος θέλει παίρνει για ό, τι θέλει. Δεν ένιωσα καλά στην αρχή, είχα πρόβλημα και τσακωθήκαμε πολύ άγρια. Δεν μου είχε ξανατύχει να βγάζει κάποιος άλλος για εμένα λεφτά!» παραδέχτηκε η Καίτη.

Ωστόσο, όπως λέει, η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε τη σχέση τους, αν και άλλαξε ο Διονύσης προς αυτούς. «Δεν άλλαξε η σχέση μου με τον Διονύση, αλλά ο Διονύσης προς εμάς. Κλήθηκε να αναλάβει όλη την οικογένεια μόνος του. Και συνέβη κάτι καταπληκτικό: πάει τόσο καλά, δεν ξέρω πώς αυτήν την εποχή προέκυψε αυτό», κατέληξε.