Να τα hot ντοκουμέντα για Ηλιάδη - Γκέντσογλου

10.06.2013
Το ξαναλέμε. Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να επέμενε ότι με τον Σάββα τον Γκέντσογλου είναι απλά φίλοι και οι κακοί δημοσιογράφοι κάνουν την τρίχα τριχιά, υποστηρίζοντας ότι είναι ζευγάρι...

... έρχονται κάποιες φωτογραφίες από Μύκονο μεριά και την... εκθέτουν. Γιατί, μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις και οι φωτογραφίες αυτές απαθανατίζουν το ζευγάρι ΜΑΖΙ στο νησί των ανέμων.

Η αοιδός έφτασε στη Μύκονο την περασμένη Τετάρτη και συνάντησε την Νεσχάν Μουλαζίμ, με την οποία πήγαν σε εστιατόριο του νησιού για να βρουν την υπόλοιπη παρέα και συγκεκριμένα το αγόρι του μοντέλου, Γιάννη Σιδεράκη και τον Γκέντσογλου. Βλέπεις, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές είναι φίλοι, οπότε με τις δύο κυρίες έφτιαξαν μια όμορφη παρέα.

Και η παρέα αυτή πέρασε ωραίες και χαλαρές στιγμές με μπάνια και βόλτες στα σοκάκια. Τη βραδιά στο εστιατόριο μόλις η Ηλιάδη αντιλήφθηκε τον φωτογράφο, έφυγε με τον αγαπημένο της, αλλά αό διαφορετικές εξόδους. Ωστόσο, η τηλεοπτική κάμερα τους έκανε «τσακωτούς» σε μία από τις βόλτες τους, όπου το ζεύγος για να μην δώσει στόχο το έκανε... μπρος Μαριώ και πίσω Αντώνης. Που σημαίνει, μπροστά προχωρούσε η Ηλιάδη και πίσω ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Πηγή: Real Life