Πάρις Τζάκσον: "Θέλω να ζήσω. Όμως όχι εδώ"

10.06.2013
Αναρρώνει σταθερά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), ύστερα από την προσπάθεια αυτοκτονίας που έκανε.

Η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της την περασμένη εβδομάδα με τις φήμες να έχουν οργιάσει σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σήμερα μέλος της οικογένειας μεταφέρει στη "New York Post) πληροφορίες από τη στιγμή που έφτασε στο ασθενοφόρο στο σπίτι της 15χρονης που αποκαλύπτουν ότι η Πάρις δεν ήθελε καθόλου να πεθάνει…

"Το τελευταίο επεισόδιο ήταν τρομακτικό για όλους. Όταν μπήκαν οι νοσοκόμοι στο σπίτι η Πάρις τσίριζε και κλωτσούσε φωνάζοντας 'Θέλω να ζήσω. Θέλω. Απλά δεν θέλω να ζήσω εδώ. Μακάρι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου", μεταφέρει η πηγή υπογραμμίζοντας ότι αντίθετα με όσα γράφτηκαν, η Πάρις όντως προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της "αλλά όχι με μπαλτά. Ήταν ένα συνηθισμένο κουζινομάχαιρο".

Σύμφωνα με το TMΖ η έφηβη έχει μεταφερθεί από το Σάββατο στο Ιατρικό Κέντρο UCLA –όπου παρεμπιπτόντως πέθανε ο πατέρας της- έχοντας ολοκληρώσει την 72 ωρών ψυχιατρική παρακολούθηση που είχε προγραμματιστεί για αυτή τη φάση.

Πάντως αυτή η ιστορία θα έχει συνέχεια καθώς λέγεται ότι έχει σημάνει συναγερμός στις υπηρεσίες οικογενειακής πρόνοιας και ανηλίκων στο Λος Άντζελες, όπου λέγεται ότι οι υπεύθυνοι είναι αποφασισμένοι να ελέγξουν με πάσα λεπτομέρεια πώς "μεγάλωνε αυτό το παιδί πραγματικά".

Ζ. Κ.