Notis σε Ρέμο: «Αντωνάκη μου ασχολήσου με τα δικά σου»

07.06.2013
Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Notis Σφακιανάκης και από την κουβέντα δεν γινόταν να απουσιάσει το όνομα του Αντώνη Ρέμου.

Εξάλλου, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες τον τελευταίο καιρό έχουν μία κόντρα με αφορμή τις δηλώσεις του Σφακιανάκη σχετικά με τη θρησκεία. Ο Notis, που λες, αυτή τη φορά τα «έχωσε» χοντρά στο συνάδελφό του και η μία δηλητηριώδη ατάκα διαδεχόταν την άλλη.

Ο Λιάγκας ρώτησε τον Σφακιανάκη, αν θα συνεργαζόταν με ένα μεγάλο όνομα, όπως ο Ρέμος κι εκείνος με μία φυσικότητα, είπε ότι ο Ρέμος είναι.... μικρό όνομα. Κάπου εκεί το μάτι του Λιάγκα κομμάτι γούρλωσε και ο καλεσμένος του εξήγησε – επίσης το ίδιο φυσικά – ότι είναι μικρό όνομα, αφού είναι δισύλλαβο.

Ο Λιάγκας επέμενε στην ερώτηση για συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες και ο Σφακιανάκης εξήγησε ότι η θεωρία του είναι να συνεργάζεται με μικρούς, που μετά βρίσκουν την πορεία τους. "Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα".

Και όχι το «κεφάλαιο Ρέμος» δεν έκλεισε εδώ, αφού είναι μεγάλο κι ας είναι ένα μικρό δισύλλαβο όνομα. Ο παρουσιαστής τον προκάλεσε – εδώ που τα λέμε - αφού τού είπε ότι κάποιοι είπαν ότι κώλωσε να απαντήσει στον Ρέμο γι αυτό που του είχε γράψει στο Twitter.

Έτσι, ο Notis αφού είπε ότι χέστηκε για όσα λέει ο Ρέμος, γύρισε στην κάμερα και απευθύνθηκε στον συνάδελφό του. "Βρε Αντωνάκη μου, σε μένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο"!

Και τα επόμενα σχόλια του είναι.... μαχαιριές. "Τα ετερόφωτα με τα αυτόφωτα έχουν άλλες προδιαγραφες, αλλους προορισμους. Εγώ ειμαι αυτόφωτος και ξερει ο καθενας τι κανει και ποιος είναι". Εξάλλου, όπως παραδέχτηκε στον Λιάγκα, ο ίδιος δεν είναι του συναφιού και απέχει μακριά από αυτό.

Τέλος, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μιλάει, αφού οι τραγουδιστές έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. «Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει" είπε.