Η έγκυος Κιμ έγινε άγαλμα... γυμνό!

06.06.2013
Ο καλλιτέχνης Ντάνιελ Έντουαρτς (Daniel Edwards) σμίλεψε ένα άγαλμα της διάσημης παρουσιάστριας σε φυσικές διαστάσεις.

Η δημιουργία του γλύπτη που έχει "δουλέψει" και επάνω σε άλλους διάσημους όπως οι Μπραντζελίνα (Brangelina) και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ανήκει σε μια νέα συλλογή με τίτλο "Λ. Α. Γονιμότητα".

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Τετάρτη στην γκαλερί "Lab Art" στο Λος Άντζελες και οι επισκέπτες μπορούν να δουν την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) όπως την έχει φανταστεί ο καλλιτέχνης έτσι… σε ενδιαφέρουσα: με την κοιλιά τούμπανο, αλλά χωρίς χέρια, φορώντας στο κεφάλι ένα στεφανάκι σαν αυτό που είχε όταν παντρεύτηκε με τον Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphries).

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, ο Έντουαρτς προκαλεί τους επισκέπτες της γκαλερί να χαϊδέψουν την κοιλίτσα "για καλή τύχη".

"Εγώ εμπνεύστηκα από την ομορφιά της Κιμ Καρντάσιαν και εκνευρίστηκα πολύ από την κακή κριτική σχετικά με το αν πάχυνε λίγο ή πολύ", αποκάλυψε ο γλύπτης εξηγώντας ότι εύχεται η δημιουργία του να κάνει όλο τον κόσμο να δει αυτό που βλέπει εκείνος.

Η αντίδραση της 32χρονης Κιμ στο θέμα δεν έγινε ακόμη γνωστή, όμως αυτές τις μέρες είναι πολύ χαρούμενη καθώς ύστερα από ταλαιπωρία ενάμιση χρόνου, κρατά επιτέλους στα χέρια της το χαρτί του διαζυγίου ενός γάμου που κράτησε μόλις 72 (!) μέρες.

Ζ. Κ.