Η άγνωστη μακροχρόνια σχέση του Βέρτη

06.06.2013
Για το Νίκο Βέρτη, είναι αλήθεια, ότι όλα αυτά τα χρόνια ξέρουμε πολύ λίγα πράγματα όσο αφορά την προσωπική του ζωή.

Αν και είναι από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και από τα πιο ισχυρά brand name της δισκογραφίας, οι κοσμικές εμφανίσεις του, ακόμη και οι συνεντεύξεις του (δε μιλάμε για τηλεοπτικές εμφανίσεις) είναι μετρημένες. Ο Βέρτης όλα αυτά τα χρόνια προτιμά να «μιλά» μέσα από τα τραγούδια πάνω στην πίστα και όχι κάτω από αυτή.

Κι επίσης, έχει πετύχει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας ότι ακόμη κι ένας διάσημος μπορεί να ζήσει φυσιολογικά. Και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει με την αποκάλυψη ότι είχε σοβαρή σχέση για 7,5 ολόκληρα χρόνια και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι.

«Δεν ακολουθώ στη ζωή μου εργένικη πορεία, εργένικη φαίνεται στα media. Είχα 7,5 χρόνια σχέση και κανείς δεν το ήξερε. Δεν βγαίνω φόρα παρτίδα στα κανάλια. Έχω περάσει από σχέσεις και κανείς δεν ξέρει ακόμα και τώρα αν είμαι σε μια σχέση. Όταν πάρω την απόφαση να παντρευτώ, θα τους καλέσω όλους στον γάμο μου, και τα κανάλια και τα media. Μέχρι τότε κανείς δε θα ξέρει τι κάνω», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξηγεί και για ποιο λόγο η σχέση αυτή δεν οδηγήθηκε στην εκκλησία ως φυσιολογική εξέλιξη

«Ίσως δεν ήμουν έτοιμος. Μπορεί να είμαι αύριο το πρωί. Κάποιες φορές πρέπει να αφήσουμε μια πόρτα ανοιχτή για να μπει μια γυναίκα. Μπορεί αυτά τα χρόνια να έβαλα προτεραιότητα τη δουλειά και αυτό δεν μου επέτρεψε να είμαι ανοιχτός. Είμαι όμως αισιόδοξος και σχεδόν σίγουρος ότι θα έχω γάμο στη ζωή μου», εξήγησε.