Μπλιάχ! Πνίγεται και η Ζιζέλ στο αίμα της

05.06.2013
Μας τρόμαξε το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία που φαίνεται ότι ακολουθεί συμβουλές ομορφιές αλά Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) κοσμεί το εξώφυλλο της Βραζιλιάνικης "Vogue" κάνοντας όλες τις γυναίκες να πρασινίσουν από τη ζήλεια έτσι όπως είναι το σώμα της ΔΥΟ μόνο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Όμως το διάσημο μοντέλο προκαλεί ακόμη μια φορά μέσα από βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική έκδοση του διάσημου γυναικείου περιοδικού όπου η 32χρονη καλλονή καταγράφεται να δοκιμάζει όλες τις θεραπείες ομορφιάς που προτείνονται και χρησιμοποιούνται από τις σταρ τουΧόλιγουντ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Ζιζέλ δοκιμάζει μέχρι και το ειδικό λίφτινγκ 'vampire facial', που βασίζεται στις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος και πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα από την Κιμ Καρντάσιαν.

Όμως το εν λόγω βίντεο έχει άλλο σκοπό. Η όλη παρουσίαση πρόκειται για παρωδία καθώς η Ζιζέλ "προτιμά να αφήνει τις ατέλειές της να… λάμπουν". Ορίστε;;; Ατέλειες είπατε; Έστω…
Ζ. Κ.