38άρισε η Αντζελίνα. Τι δώρο της πήρε ο Μπραντ;

05.06.2013
Στο Βερολίνο γιόρτασε τα γενέθλιά της η διάσημη πολύτεκνη μανούλα. Και ήταν πολύ οικογενειακά.

Μετά τη δημοσιοποίηση της διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις και δεν λέει να σταματήσει.

Η αρχή έγινε πριν από δύο μέρες στο Λονδίνο όπου η διάσημη ηθοποιός συνόδευσε τον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας "World War Z".

Η Αντζελίνα εντυπωσίασε και όπως ήταν φυσικό έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο από τον καλό της, όσο και από την ταινία που δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές –για να είμαστε επιεικείς.

Μετά το Λονδίνο το διάσημο ζεύγος βρέθηκε στο Βερολίνο για ακόμη μια πρεμιέρα που συνέπεσε και με τα 38α γενέθλια της Τζολί.

Και αυτή η εμφάνιση της σταρ εντυπωσίασε ενώ η διάθεσή της φαινόταν για ακόμη μια φορά τόσο ελαφριά και χαρούμενη που μεταδιδόταν σε όλο τον κόσμο.

Μετά τα επίσημα όμως, ήρθε και η στιγμή του εορτασμού που ήταν άκρως οικογενειακός για το διάσημο ζεύγος, που κατά το συνήθειό τους, ταξιδεύει πάντα μαζί και με τα έξι παιδιά του.

Σύσσωμη η οικογένεια Τζολί-Πιτ πήγε σε γιαπωνέζικο εστιατόριο όπου η μαμά Αντζελίνα έσβησε τα κεράκια.

Όσο για το δώρο του Μπραντ; Εκτός του ότι είχε οργανώσει ένα πριβέ γεύμα έκπληξη για την καλή του στο Παρίσι μια μέρα νωρίτερα, με καραβίδες και γαλλικό κρασί, ο 49χρονος σταρ αρνήθηκε να αποκαλύψει τι της δώρισε για την περίσταση.

"Αααα, αυτό είναι ιδιωτικό", απάντησε γελώντας ο Μπραντ στους δημοσιογράφους που του έκαναν την επίμαχη ερώτηση.

Ζ. Κ.