Βίσση: Ξανά... μάνα πριν γίνει γιαγιά

05.06.2013
Σε λίγους μήνες από τώρα η Άννα Βίσση, όπως όλοι ξέρουμε, θα γίνει γιαγιά στο πρώτο παιδί της κόρης της Σοφίας.

Ωστόσο, η «απόλυτη» προτού γευτεί για πρώτη φορά το ρόλο αυτό, αποφάσισε να ξαναζήσει το ρόλο της... μαμάς, υιοθετώντας τρία παιδάκια. Βέβαια, αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια, συγκεκριμένα το 2010 και στη διάρκεια του ταξιδιού της στην Κένυα.

Η Βίσση είχε επισκεφτεί τις φυλακές ανηλίκων και είχε σοκαριστεί με τις απάνθρωπες συνθήκες, που επικρατούσαν εκεί. Έτσι μέσω του προγράμματος «Υιοθετώ ένα Παιδί», άνοιξε την αγκαλιά της για τρία αδελφάκια, τον 13χρονο Μπέρναρντ 13 ετών, τον 12χρονο Χάρισον και τον 10χρονο Πάτρικ . Μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε μάθει για την κίνηση της αυτή, αφού η ίδια δεν ήθελε να δώσει δημοσιότητα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή είχε γράψει για το ταξίδι εμπειρίας στην Κένυα που της άλλαξε τη ζωή.


«Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που κάνουμε εκείνο το "συγκεκριμένο" ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω, είναι σαν να ξαναγεννηθήκαμε. Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς. Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα... Από την επιτομή της πλήρους ανέχειας, φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας, ξαφνικά ξυπνάς από τον δικό σου "πολυτελή" λήθαργο και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα»