Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ρέμου

04.06.2013
Καλεσμένος στην εκπομπή Όλα μπάχαλο ήταν ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Δευτέρας ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασε μετά την εμπλοκή του με τα διοικητικά του Ηρακλή και όσα αποκάλυψε, είναι συγκλονιστικά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής χαριτολογώντας παρατήρησε ότι πλούτισε μικρός και τα έχασε όλα μεγάλος, ενώ η ιστορία με τον Ηρακλή τού άφησε ένα σωρό χρέη και μια μεγάλη μαύρη τρύπα, που προσπαθεί τώρα να την κλείσει δουλεύοντας ασταμάτητα.

"Τις δύσκολες στιγμές τις αντιμετώπιζα πάντα προσευχόμενος», εξομολογείται, ενώ αποκαλύπτει (και μάς σοκάρει) για πρώτη φορά πώς βίωσε την περίοδο αυτή, όπου για έναν ολόκληρο χρόνο κοιμόταν στον καναπέ.

«Ελεγα δεν υπάρχει αύριο για μένα, κοιμάμαι σήμερα και δεν ξέρω αύριο πώς θα σηκωθώ. Θέλω να κλείσω γρήγορα τα μάτια μου και να δω αύριο τι θα γίνει. Κοιμόμουν για τουλάχιστον ένα χρόνο στον καναπέ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου. Με έπνιγε. Σηκωνόμουν, κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα τώρα κοιμήσου. Ξυπνούσα το πρωί και έβλεπα 50 αναπάντητες κλήσεις. Φοβόμουν..." δήλωσε χρακτηριστικά.