Πώς πρήστηκε έτσι η Μαντόνα;

03.06.2013
Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της η βασίλισσα της ποπ στην τελευταία της εμφάνιση όπου ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν αγνώριστη.

Η Μαντόνα (Madonna) συμμετείχε στη φιλανθρωπική συναυλία "Sound Of Change" που έγινε στο Twickenham το Λονδίνου το Σάββατο το βράδυ ως παρουσιάστρια. Όμως από τον σάλο που έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι οι θαυμαστές της αντέδρασαν για τη "φάτσα" της, που έγινε "άλλη".

Δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση της 54χρονης σταρ, το Twitter πήρε φωτιά με σχόλια τύπου "πώς πρήστηκε έτσι η Μαντόνα", "γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό τους", "αγνώριστη" και άλλα σχετικά.

"Μαντόνα, σε παρακαλώ σταμάτα να πειράζεις το πρόσωπό σου. Κάποτε ήταν πολύ όμορφο και τώρα είναι απλά παράξενο", έγραψε ένας θαυμαστής ενώ ένας άλλος τη χαρακτήρισε "τελείως γελοία" ενώ αναρωτήθηκε "γιατί θα ήθελε κάποιος να το κάνει ΑΥΤΟ στο πρόσωπό του".

Η ίδια πάντως στο παρελθόν είχε αρνηθεί ότι έκανε πλαστική αν και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να κάνει κάτι στο μέλλον.

"Είμαι αυτό που είμαι. Και δεν μου αρέσει η ιδέα κάποιος να σε κοιμίζει και να σου κάνει κάτι με μαχαίρια", είχε πει στο παρελθόν η Μαντόνα ξεκαθαρίζοντας όμως και να κάνει πλαστική "δεν θα το πει και σε συνέντευξη Τύπου".

Ζ. Κ.