Πρώτη εμφάνιση Τζολί: Είμαι εδώ για τον Μπραντ!

03.06.2013
Εντυπωσίασε η διάσημη ηθοποιός στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διπλή μαστεκτομή, στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) συγκλόνισε όλο τον κόσμο πρόσφατα όταν αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, ύστερα από εξετάσεις που προέβλεπαν κίνδυνο να παρουσιάσει καρκίνο του μαστού σε ποσοστό 87% και των ωοθηκών κατά 50%.

Θέλοντας να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες του κόσμου να "ψαχτούν" και να αντιμετωπίσουν κατάματα τον καρκίνο, η 37χρονη σταρ μίλησε ανοιχτά για τη δική της περιπέτεια με όλες τις λεπτομέρειες ενώ τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) υποστήριξαν ότι "η όλη εμπειρία τους έφερε απίστευτα πιο κοντά".

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό μερικές μέρες νωρίτερα, η Αντζελίνα Τζολί, χθες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση -και τη δημοσιοποίηση της αλήθειας- έχοντας, όπως ήταν αναμενόμενο- όλους τους προβολείς επάνω της.

Η αφορμή δόθηκε με την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Πιτ, με τίτλο "World War Z" στο Λονδίνο, όπου η Άντζι περπάτησε στο κόκκινο χαλί λάμποντας και κοιτάζοντας τον αγαπημένο της στα μάτια.

"Είμαι εδώ για τον Μπραντ. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον", δήλωσε όλο καμάρι η Τζολί για τον 49χρονο σύντροφό της, ο οποίος τη συνόδευε ντυμένος σε ασορτί μαύρα ρούχα και πολύ μακριά μαλλιά.

Οι Μπραντζελίνα είχαν μάλιστα μαζί τους τα δύο από τα έξι παιδιά τους, τον Μάντοξ και τον Παξ ενώ και οι δύο χάρισαν άφθονα χαμόγελα και αυτόγραφα στους άπειρους θαυμαστές που είχαν κατακλύσει τη Λέστερ Σκουέαρ από πολύ νωρίς.

"Είναι εξωπραγματικός. Είναι τόσο υπέροχος άντρας και τόσο υπέροχος πατέρας και εγώ είμαι πολύ πολύ τυχερή", δήλωσε όλο καμάρι η Αντζελίνα ενώ από την πλευρά του ο Μπραντ επανέλαβε τον χαρακτηρισμό "ηρωίδα" για την καλή του τονίζοντας πόσο περήφανος είναι για εκείνη.

Ζ. Κ.