Ποιά γνωστή παρουσιάστρια κατέψυξε τα ωάριά της;

31.05.2013
Η Σίσσυ Φειδά ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Life κι αποκάλυψε ότι πριν 5 χρόνια κατέψυξε τα ωάριά της.

«Δεν είναι κάτι απλό, δηλαδή δεν ξυπνάς μια μέρα και το κάνεις», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια και διακοσμήτρια, αλλά «τυγχάνει να έχω μια πάρα πολύ καλή μου φίλη, αδελφική φίλη, σε μεγάλο κέντρο εμβρυογένεσης κι είναι στο κομμάτι της έρευνας. Έτυχε να είναι ένα θέμα που να το γνωρίζω γιατί το συζητάγαμε».

Αφορμή για την παραπάνω απόφασή της ήταν προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν πολύ καλές της φίλες, τα οποία στάθηκαν αφορμή να μην μπορέσουν να κάνουν παιδιά στη συνέχεια.

«Κάποια στιγμή, έτυχε να ζήσω προσωπικά κάποια πολύ δυσάρεστα γεγονότα σε φιλικό μου περιβάλλον και σε προσωπικό επίπεδο με καρκίνους κτλ. Ήταν κάποιες πολύ σημαντικές αφορμές. Σε δυο πολύ δικούς μου ανθρώπους, δύο φίλες μου, το πρόβλημα υγείας που πέρασαν, τους δημιούργησε πρόβλημα ή τις απέκλεισε στο να αποκτήσουν παιδιά στο μέλλον».

Περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η όλη διαδικασία, λέγοντας ότι η ενδιαφερόμενη παίρνει κάποια ενέσιμα φάρμακα για μια εβδομάδα περίπου μόνη της στο σπίτι και μετά γίνεται η λήψη ωαρίων. «Δεν είναι κάτι τραγικό, αλλά δεν είναι και κάτι που το κάνεις κάθε μέρα».

Διευκρίνισε ότι η ίδια δεν είχε επιπλοκές κι ότι από όσο γνωρίζει δεν είναι συχνό το φαινόμενο. Τόνισε ότι προσωπικά η όλη διαδικασία οργανικά δεν την έφερε σε δύσκολη θέση και πιο πολύ ήταν το ψυχολογικό κομμάτι.

Επεσήμανε ότι το κόστος δεν είναι απαγορευτικό κι ότι σε καμία περίπτωση δεν το έχει μετανιώσει.

Ν.Ε.