Έφυγε από τη ζωή η διαιτολόγος των διασημοτήτων

31.05.2013
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου της διάσημης διαιτολόγου των διασημοτήτων, Μαρίας Βουτσινά. Kα.Π

Η διατροφολόγος με την μεγάλη καριέρα και τις επώνυμες πελάτισσες στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Παρίσι αλλά και παγκοσμίως, άφησε την τελευταία της πνοή πριν 2 ημέρες.

Όπως είναι φυσικό, η σελίδα της διαιτολόγου γέμισε με μηνύματα αποχαιρετισμού ενώ η κηδεία θα γίνει σήμερα στο δεύτερο νεκροταφείο και η ακολουθία θα γίνει στον Άγιο Αντώνιο επί της Ηρακλείου και Τραλέων.

Η Βουτσινά είχε συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ενώ έγινε διάσημη για την ειδική μέθοδο διατροφής και αδυνατίσματος που δημιούργησε.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για θάνατο που προήλθε από ανακοπή καρδιάς. H γνωστή διαιτολόγος ήταν μητέρα μιας 25χρονης κοπέλας ενώ οι: Σταμάτης Φασουλής, Βάνα Μπάρμπα, Δήμητρα Λιάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Αγγελική Νικολούλη και Παναγιώτης Τσάκος είναι μόνο μερικά ονόματα που πέρασαν από το πελατολόγιό της

Για την ιστορία, να θυμήσουμε πως το 2007, η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", με θέμα τους "κομπογιαννίτες της δίαιτας", είχε κατηγορήσει τη Μαρία Βουτσινά για απάτη ενώ η διαιτολόγος είχε διωχνθεί επειδή όπως έδειξαν τα στοιχεία ασκούσε χωρίς άδεια και παράνομα το επάγγελμα της διαιτολόγου ενώ η δράση της είχε κριθεί επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.