Ξανά μαζί Πέρι - Μάγιερ?!

29.05.2013
Τη νέα τάση που έχει συνεπάρει τη Ριάνα και τον Μπράουν, τον Μπίμπερ και τη Γκομεζ ακολουθούν όπως φαίνεται και η Κέιτι Πέρι με τον Τζον Μάγιερ!

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και ο Τζον Μάγιερ (John Mayer) είναι και πάλι μαζί σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα. Οι φήμες τους θέλουν να ξαναζοούν απο την αρχή τον έρωτά τους. Η σχέση τους έληξε τον Μάρτιο μετά από συνεχείς διακοπές και επανασυνδέσεις.

Το περιοδικό Us Weekly γράφει 'φαίνεται να είναι μαζί ξανά. Βρέθηκαν τη Δευτέρα, πέρασαν καλά, φαινόταν ότι διασκεδάζουν. Αν μη τι άλλο ήταν σίγουρα ιδιαίτερα φιλικοί".

Τις τελευταίες βδομάδες και οι δύο συνδέθηκαν με άλλους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά όπως φαίνεται καμία σχέση δε συγκρίνεται με την ...παλιά.

"Δε μπορεί να τον ξεπεράσει" γράφει το περιοδικό "και από την άλλη ο ΤΖον απολαμβάνει τους δεσμούς που έχει με τις πρώην του..."

Να σημειώσουμε ότι ο Τζον είχε γνωρίσει τους γονείς της Κέιτι και όλα έδειχναν ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν, λίγο πριν μάθουμε ότι χώρισαν... Η Πέρι έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της με τον Ράσελ Μπραντ το 2012.

Ε.Σ.