Αυτά είναι: ο Ντέιβιντ κλαίει, η Βικτόρια γελάει

20.05.2013
"Μεγάλες στιγμές" για το διάσημο ζεύγος που βιώνει πολύ έντονα μια τεράστια αλλαγή καθώς ο διάσημος ποδοσφαιριστής αποχαιρετά τα γήπεδα για πάντα.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) κρεμάει τα παπούτσια του κλείνοντας της 20ετή καριέρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία κατέκτησε το φετινό γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο 38χρονος άσσος αποχαιρέτησε τα γήπεδα μέσα στα κλάματα έχοντας δίπλα του, εκτός από τους συμπαίκτες του, τους τρεις γιους του, Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ.

Τα κορίτσια της οικογένειας, Βικτόρια (Victoria) και Χάρπερ (Harper) παρακολουθούσαν τη φιέστα από τις κερκίδες ενώ η διάσημη μαμά είχε γράψει νωρίτερα στο Twitter της καμαρώνοντας για τον καλό της "Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα αγάπης που μας στέλνετε. Είμαστε τόσο περήφανες για σένα, Ντέιβιντ, x βμ".

Πάντως η 39χρονη σχεδιάστρια μόδας πρέπει να το χάρηκε πολύ που ο σύζυγος έκλεισε αυτό το κομμάτι της ζωής του. Δεν εξηγείται διαφορετικά η φωτογραφία που ανέβασε πριν από δύο μέρες στο Twitter της όπου φαίνεται η ίδια να τον αγκαλιάζει έχοντας κάτι που μοιάζει ύποπτα (!) σε… χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Με δεδομένο ότι το χειλάκι της Βικτόρια σπάνια "σπάει" η έκφραση αυτή και μόνο τα λέει όλα…

Ζ. Κ.