Πάτινσον & Στιούαρτ: Χώρισαν πάλι οριστικά

20.05.2013
Έναν χρόνο μετά το σκάνδαλο με το κέρατο, το διάσημο ζευγάρι λέγεται ότι έβαλε ξανά τέλος στη σχέση του.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έδειχναν ότι είχαν ξεπεράσει το "θεματάκι" με την απιστία εκείνης από πέρσι το καλοκαίρι, δίνοντας στον έρωτά τους ακόμη μια ευκαιρία.

Το ζευγάρι μάλιστα έκανε πολλές κοινές –αν και όχι επίσημες- εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες χωρίς να κρύβεται κατά το παλαιότερο συνήθειο…

Τελικά όμως φαίνεται πως ούτε αυτή τη προσπάθεια τους "βγήκε" καθώς φήμες τους θέλουν και πάλι χωρισμένους την ίδια στιγμή που πηγή του περιοδικού "People" μεταφέρει ότι "δεν αποκλείεται να τους δούμε και πάλι μαζί".

Η 23χρονη ηθοποιός είχε απαθανατιστεί σε τρυφερές στιγμές με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) πέρσι τον Ιούλιο και μετά τον σάλο που προκλήθηκε παραδέχτηκε το κέρατο και ζήτησε συγνώμη δημόσια.

Ο 27χρονος σύντροφός της στην αρχή ήταν ανένδοτος, μετά τη συγχώρησε και από τότε έδειχναν να είναι μαζί αν και με δυσκολίες.

Αυτό δεν είναι σχέση τελικά. Σίριαλ είναι…

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το -πολυβραβευμένο- πρώτο φιλί του ζεύγους στη μεγάλη οθόνη ως Έντουαρτ Κάλεν και Μπέλα Σουόν του "Twilight".

Ζ. Κ.