Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα του Γκάνου

14.05.2013
Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν την Δευτέρα ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε όχι μόνο για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το οικογενειακό δράμα που έζησε,

όταν μέσα σε λίγο διάστημα έχασε δύο αδέλφια και τον πατέρα του. Ο νεαρός τραγουδιστής και από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο νέο σόου του ΑΝΤ1, ΥFSF μίλησε για τις τραγικές απώλειες και πόσο αυτές άλλαξαν τη ζωή του, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο ξεκίνημα της εφηβείας του.

Ο Γκάνος στα 14 του έχασε την αγαπημένη του 16χρονη αδελφή από τροχαίο με μηχανάκι, όπου εκείνη ήταν συνεπιβάτης.

«Πρώτα, έχασα την αδερφή μου, όταν ήμουν 14. Εκείνη ήταν 16, και ήμουν πολύ δεμένος μαζί της. Δεν το πίστευα όταν έγινε αυτό. Ήμουνα σε ένα πάρτι γενεθλίων όταν το έμαθα. Πήγα σπίτι, είδα την πόρτα ανοιχτή, πολύ κόσμο μέσα, και κατάλαβα πως κάτι κακό έγινε. Μέχρι και την κηδεία, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Υπήρχε πάρα πολύς θυμός. Στο σπίτι, υπήρχε μια θλίψη, μια μιζέρια. Άλλαξε εντελώς το κλίμα. Μου δημιουργούσε μια μιζέρια όλο αυτό».

Μετά από ένα χρόνο «έφυγε» από τη ζωή ο 18χρονος τετραπληγικός αδελφός του.

«Ήταν ένα μωρό, που μεγάλωνε στο κρεβάτι. Ζούσε στο σπίτι. Απλά σταμάτησε η καρδιά του. Οι γιατροί, μας είχαν ενημερώσει πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό. Κάπως το περιμέναμε αυτό».

Και τα σκληρά χτυπήματα της μοίρας δε σταμάτησαν εκεί για την οικογένεια του Γκάνου. Μετά από ένα χρόνο, πέθανε ξαφνικά ο πατέρας του.

«Ξαφνικά “έφυγε”. Όλα έγιναν απανωτά. Δεν μας άφησε να ηρεμήσουμε, και να βγάλουμε λίγο τα μαύρα, να φύγει η μιζέρια από το σπίτι»