Ντεπ: Υπέκυψε στον εκβιασμό και... αρραβωνιάστηκε

14.05.2013
Πολύ σοβαρά τη βλέπει τη νέα του σχέση, φαίνεται, ο διάσημος ηθοποιός και λέγεται ότι είναι έτοιμος να κάνει ό,τι δεν έκανε 14 χρόνια με τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis). Για να μην το χάσει το κορίτσι.

Φήμες θέλουν τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) να έχει αρραβωνιαστεί με την αγαπημένη του, Άμπερ Χερντ (Amber Heard), ύστερα από απαίτηση της ίδιας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "National Enquirer", ο Ντεπ έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη συνάδελφό του ανήμερα των γενεθλίων της, στις 22 Απριλίου καθώς αντιλήφθηκε πόσο πολλά σημαίνει εκείνη για τον ίδιο και ήθελε να της το αποδείξει με κάθε τρόπο.

"Δεν πρόκειται να το ανακοινώσουν μέχρι το τέλος του χρόνου και αυτή τη στιγμή ψάχνουν για το κατάλληλο δαχτυλίδι", μεταφέρει πηγή του περιοδικού τονίζοντας πως η Άμπερ δεν ήθελε να είναι "η άλλη γυναίκα", οπότε του ξεκαθάρισε ότι αν τη θέλει, θα πρέπει να την έχει "επίσημα".

Ο Τζόνι αρχικά "δεν μάσησε" αλλά εκείνη έφυγε, πήγε στο Παρίσι και άρχισε να βγαίνει με μια όμορφη μοντέλα, τη Μαρί ντε Βιλπέν (Marie de Villepin) -καθότι της Άμπερ της αρέσουν και οι γυναίκες (!)- οπότε ο Ντεπ κατάλαβε ότι η αγαπημένη του δεν "παίζει".

Εκεί ακριβώς τα έδωσε όλα για όλα και αποφάσισε να το κάνει το βήμα και να δεσμευτεί.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες θέλουν τον 49χρονο σταρ να φέρεται σαν ερωτοτυπημένο μαθητούδι που συζητά κιόλας να γίνει ξανά μπαμπάς. Άντε λοιπόν... Η ώρα η καλή. Για όλα...

Ζ. Κ.