Έγκυος πάλι η Μπιγιονσέ;

13.05.2013
Ερμηνεύουν στοιχεία οι "κακές γλώσσες" και υποστηρίζουν ότι σε λίγους μήνες η διάσημη τραγουδίστρια θα γίνει και πάλι μανούλα.

Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) βρίσκεται εν μέσω της περιοδείας της "Mrs Carter World Tour", ωστόσο οι φήμες που τη θέλουν ξανά έγκυο έχουν οργιάσει.

Πηγές της New York Post μεταφέρουν ότι η 31χρονη σούπερ σταρ περιμένει το δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της, Τζέι Ζι (Jay Z) και προσπαθεί να κρύψει τις ολοένα και πιο στρογγυλεμένες καμπύλες της.

Αν και πολύ σέξι, η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στο Met Gala 2013 θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι θέλει να κρύψει κάτι αφού μπορεί να άφηνε όλο το στήθος γυμνό, όμως το αμπίρ στυλ από εκεί και κάτω κάλυπτε ωραιότατα και διακριτικά το όποιο στομαχάκι.

Η Μπιγιονσέ γέννησε την Μπλου Άιβι τον Ιανουάριο του 2012 και δεν έχει αρνηθεί ότι θέλει διακαώς να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της.

"Θα ήθελα και άλλα παιδιά. Νομίζω ότι η κόρη mου χρειάζεται παρεούλα", είχε παραδεχτεί πρόσφατα η σέξι τραγουδίστρια συμπληρώνοντας πόσο ευτυχισμένη που είναι η ίδια ως "μεγάλη αδελφή".

Ζ. Κ.