Ο σερ Ρίτσαρντ με κραγιόν και διχτυωτό!

13.05.2013
Πρόκειται για έναν από τους πιο πλούσιους –και ισχυρούς- άντρες σε όλο τον κόσμο. Όμως έχει χιούμορ και ξέρει να χάνει. Στα σίγουρα!

Πριν από δύο χρόνια ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (sir Richard Branson) είχε βάλει ένα στοίχημα με το αφεντικό της AirAsia, Τόνι Φερνάντεζ (Toni Fernandez) σχετικά με το ποιος θα κέρδιζε το Γκραν Πρι και ο ιδιοκτήτης της Virgin Atlantic, βγήκε χαμένος.

Σύμφωνα με τους όρους, λοιπόν, ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον θα έπρεπε να ντυθεί αεροσυνοδός σε μια από τις πτήσεις της "αντίπαλης" εταιρείας –του νικητή- και να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του μέχρι τον τελικό προορισμό.

"Είχαμε και οι δυο ομάδες στον αγώνα και εγώ ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Κάτι πήγε λάθος όμως και παρόλο που το καθυστέρησα πολύ, έπρεπε κάποια στιγμή να το κάνω να τελειώνουμε", εξήγησε ο 62χρονος πολυεκατομμυριούχος, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι οδηγοί εκείνης του κούρσας "δεν είναι πια μαζί τους".

Ο Μπράνσον όχι μόνο φόρεσε την κόκκινη στολή της AirAsia, αλλά βάφτηκε, χτενίστηκε και ξύρισε τις γάμπες του –on camera, παρακαλώ- ώστε να μπορέσει να "δείξει" καλύτερα το δικτυωτό καλσόν που χρειάστηκε να φορέσει.

Τα έσοδα της πτήσης, όπου ο εκκεντρικός επιχειρηματίας έκανε όλα όσα κάνει μια αεροσυνοδός, προσφέρθηκαν όλα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον είναι θείος του νέου συζύγου της Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet). Μάλιστα το ζευγάρι γνωρίστηκε στο ιδιωτικό νησί του κροίσου, αν και κάτω από αντίξοες συνθήκες...

Ζ. Κ.