Ξαφνικός χωρισμός παρουσιάστριας πριν το γάμο

10.05.2013
Στα σκαλιά της εκκλησίας περιμέναμε να δούμε νεαρή παρουσιάστρια μετά από τέσσερα χρόνια σοβαρής σχέσης, αλλά πριν λίγες μέρες ακούσαμε για τον χωρισμό της.

Ο λόγος για την Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία χώρισε με τον Βασίλη Εμμανουηλίδη προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Κι αυτό διότι το ζευγάρι όχι μόνο έδειχνε αγαπημένο, αλλά τους τελευταίους μήνες ζούσε κάτω από την ίδια στέγη.

Κι αν για πολλούς (και για τους ίδιους στην αρχή) η συγκατοίκηση έμοιαζε ως μία πρόβα έγγαμου βίου, τελικά αποδείχτηκε η... αιτία του χωρισμού τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με τη μετακόμιση εκδηλώθηκαν και τα πρώτα προβλήματα ή για την ακρίβεια, έγιναν πιο έντονα τα προβλήματα που προΰπαρχαν, αλλά το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τότε και μεγάλη βάση.

Έτσι, η απόφαση του χωρισμού ήταν αναπόφευκτη και πάρθηκε πριν ένα μήνα περίπου. Και οι δύο προσπαθούν να συνέλθουν από τον χωρισμό, εξάλλου, ήταν μία σχέση ζωής, ενώ τον Εμμανουηλίδη συμπαθούσε πολύ και ο πατέρας της Μαρίας Λουίζας, Γιάννης Βούρος.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι φίλοι του ζευγαριού που πιστεύουν ότι πρόκειται για μία μπόρα που θα περάσει και θα είναι και πάλι μαζί. Προς το παρόν, και οι δύο έχουν δώσει προτεραιότητα κι έμφαση στα επαγγελματικά τους.

Να πούμε ότι ο Εμμανουηλίδης είναι δίδυμος αδελφός με τον αγαπημένο της Βάσως Κολλυδά. Και μετά τα δυσάρεστα νέα του χωρισμού – κι εκτός απροόπτου – δεν θα δούμε τις δύο σέξι κοπέλες... συννυφάδες!