"Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένα τέρας"

09.05.2013
Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ οι αποκαλύψεις, αλλά και οι κατηγορίες που προκύπτουν διαρκώς, δεν έχουν τέλος.

Ενώ η δίκη για τη μήνυση που κατέθεσε η Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) εναντίον της εταιρείας ΑEG που διοργάνωσε τις τελευταίες συναυλίες του Μάικλ (Michael) βρίσκεται εν εξελίξει, τις τελευταίες μέρες, το όνομά του Τζάκο μπλέχτηκε ξανά σε νέο σεξουαλικό σκάνδαλο.

Ενώ στην παλιότερη δίκη του Τζάκσον για παιδεραστία και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων το 2005 ο χορογράφος Γουέιντ Ρομπσον (Wade Robson) είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι ο ίδιος είχε υπάρξει θύμα του σταρ, σήμερα τα "γυρίζει" και ζητά μεγάλη χρηματική αποζημίωση "για το κακό που του έκανε στη ζωή του".

Ο Ρόμπσον ισχυρίζεται ότι από την ηλικία των 7 μέχρι τα 14 χρόνια του, όταν και επισκεπτόταν τακτικά τη Νέβερλαντ του Τζάκσον, ο σταρ τον κακοποιούσε σεξουαλικά απειλώντας σε τέτοιον βαθμό που ο ίδιος είχε απωθήσει τα γεγονότα από τη μνήμη του. Εξ ου και τα είχε αρνηθεί στην προηγούμενη δίκη.

Τώρα όμως, όλα επανήλθαν στο μυαλό του και αποφάσισε να διεκδικήσει αυτά που του οφείλονται, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Μάικλ Τζάκσον "ένα τέρας, ένα σεξουαλικό αρπακτικό που έκανε πλύση εγκεφάλου και κακοποιούσε τον πελάτη του επί 7 χρόνια σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, αφήνοντάς του τελικά ένα τραύμα που δεν κλείνει ποτέ".

"Αν κάποιος μάθει τι κάναμε, θα πηγαίναμε στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μας", υποστηρίζει ο δικηγόρος ότι ο Μάικλ έλεγε στον μικρό τότε Γουέιντ, κάνοντάς τον να κρατήσει το στόμα του κλειστό, ενώ τονίζει πως "ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένα τέρας και κάθε φυσιολογικός άνθρωπος το γνωρίζει αυτό κατά βάθος".

Από την άλλη πλευρά, ο Τομ Μεσερό (Tom Mesereau) δικηγόρος του Τζάκσον στη δίκη του 2005 συνεχίζει να υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι κατασκευασμένα με σκοπό απλά και μόνο τα χρήματα, τονίζοντας ότι ο Μάικλ ουδέποτε είχε αγγίξει το παιδί.

Ζ. Κ.