Παπαρίζου: Τι αποκαλύπτει για Μαυρίδη και Καψάλη;

08.05.2013
Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία με ειλικρίνεια μίλησε τόσο για τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη, όσο και για τον Ανδρέα Καψάλη και πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της ο ερχομός του

Μίλησε ακόμη για τις φοβίες που την ταλαιπωρούσαν, αλλά και την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει τα πάντα και να επιστρέψει μόνιμα στην Σουηδία.

«Κανείς δεν κάνει μία μακροχρόνια σχέση για να χωρίσει», δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ κι εξηγεί γιατί έφτασε στο τέλος η πολυετή σχέση της με τον Μαυρίδη. «Από τη στιγμή που γίνονταν γύρω μου πράγματα που με ενοχλούσαν, έφταιγα εγώ γιατί επέτρεψα να φτάσουν σε αυτό το σημείο... Δεν πήρα πίσω τον σεβασμό που έδωσα» δηλώνει και συνεχίζει: «Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο ανθρώπων. Από τη στιγμή που μπλέχτηκαν κι άλλοι, σημαίνει ότι δεν υπήρχε σχέση».

Όσο για τη δικαστική διαμάχη του, όπως λέει, «δεν έχει ακόμα αρχίσει», όμως δεν θέλει να μιλά γι’ αυτήν γιατί την πονάει πολύ. Ωστόσο, τονίζει ότι στη σχέση της με τον Μαυρίδη έδωσε το 100% «Χτυπώ ξύλο κι εύχομαι αυτό να μη συμβεί με μένα και τον Ανδρέα. Αλλά, αν ποτέ συμβεί, να το αντιμετωπίσουμε ώριμα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Έχω ανάγκη να είμαι με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να ζήσω μόνη, θα πεθάνω. Αν μου συμβεί ξανά, δεν πειράζει, ας φάω τα μούτρα μου», δηλώνει ενώ παραδέχεται ότι ο νυν σύντροφος της ήρθε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή.

«Κανείς εδώ δεν θα μπορούσε να με υποστηρίξει πραγματικά. Είχα πει τότε ότι σταματάω το τραγούδι και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα», αποκαλύπτει ενώ η αγάπη του κόσμου την έξανε να αλλάξει γνώμη. Εξάλλου, είχε και τον 40χρονο αρχιτέκτονα ο οποίος την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της: «Από την στιγμή που ο Ανδρέας είναι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω το πρωί που ξυπνάω και ο τελευταίος πριν κοιμηθώ, σαφώς είναι οικογένειά μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η Παπαρίζου γι ακόμη μία φορά διαψεύδει τις φήμες ότι έχουν αρραβωνιαστεί επίσημα, αν και από τη στιγμή που της έδωσε την βέρα και εκείνη την φοράει είναι... « σα να έχει γίνει πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο!».

Τέλος, μίλησε για τις φοβίες και τη βοήθεια του ψυχολόγου που χρειάστηκε. «Όταν έφυγα από την Ελλάδα, δεν κλείστηκα απλά στο σπίτι της μάνας μου. Πήγα πάλι σε ψυχολόγο, γιατί μου είχαν βγει πολλές φοβίες. Πάθαινα αγοραφοβία, υψοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω στο μπαλκόνι».

Πηγή: Περιοδικό Ok!