Πού πας βρε Κιμ με το φόρεμα κουρτίνα;

08.05.2013
Μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ, αλλά με την κακή έννοια, έκανε η εγκυμονούσα ριάλιτι σταρ που φόρεσε ό,τι λουλούδι βρήκε μπροστά της και πήγε στη λαμπερή εκδήλωση της Met.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πήρε αλά μπρατσέτα τον αγαπημένο της Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και περπάτησε στο κόκκινο χαλί της μοδάτης εκδήλωσης που είχε ως τίτλο "Πανκ: Χάος στη Μόδα". Και αυτό έγινε πραγματικά. Χάος.

Η 32χρονη ριάλιτι σταρ επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα-παρτέρι κανονικό.

Με τις φήμες να τη θέλουν όχι μόνο να μη χωρά στο φόρεμα που είχε διαλέξει αρχικά αλλά να έχει βάλει και τους σχεδιαστές του Ζιβανσί -που υπογράφουν το λουλουδένιο φουστάνι- να το αλλάζουν τελευταία στιγμή για να μη... σκιστεί (!) η Κιμ σήκωσε ψηλά το κεφάλι και πόζαρε δίπλα στον καλό της, ο οποίος όλως παραδόξως δεν σταματούσε να χαμογελά.

Θεόστενη η τουαλέτα με ζιβάγκο και ενσωματωμένα (!) γάντια με ένα ψηλό σκίσιμο στο πλάι και ο Κάνιε να καμαρώνει ακόμη και επί σκηνής όταν αργότερα έκανε το πρόγραμμά του.

Κατά τα άλλα, η Κιμ, που πρόσφατα επισκέφτηκε και τη χώρα μας με σύσσωμη την οικογένειά της, πόζαρε περιχαρής με την Μαντόνα (Madonna) και την Μπιγιονσέ (Beyonce) ανεβάζοντας και τις φωτογραφίες στο Τwitter για να δείξει πόσο καλές φίλες είναι τελικά.

Ζ. Κ.