Στην κλινική Μπέτι Φορντ τελικά η Λίντσεϊ Λόχαν

04.05.2013
Ύστερα από πολλά και διάφορα σκαμπανεβάσματα που είχε τις τελευταίες μέρες, η ταλαίπωρη σταρ λέγεται ότι εισήχθη στην "αγαπημένη κλινική αποτοξίνωσης των απανταχού διασήμων".

Η τελευταία περιπέτεια της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) με τον νόμο την είχε στείλει στο δικαστήριο και στη συνέχεια για -ακόμη μια- αποτοξίνωση 90 ημερών για να γλιτώσει τη φυλακή.

Όμως τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε μέγα θέμα καθώς η 25χρονη ηθοποιός δεν έδειχνε ικανοποιημένη (!) από κανένα από τα ιδρύματα που της προτάθηκε από το δικαστήριο, οπότε και αρνήθηκε (!) να ξεκινήσει την ποινή της μέχρι να βρει ένα όπου θα μπορούσε να καπνίζει τα τσιγάρα της.

Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη Λίντσεϊ να έβαλε νερό στο κρασί της και μπήκε στην κλινική Μπέτι Φορντ, ενώ την ίδια στιγμή ζήτησε να την αναλάβει ξανά η πρώην δικηγόρος της, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ την οποία μέχρι πρότινος αντικαθιστούσε ο Μαρκ Χέλερ.

Βέβαια, η απόφαση αυτή έρχεται ως έκπληξη καθώς η τελευταία διαμονή της ΛιΛό στη διάσημη κλινική το 2010 δεν είχε πάει και πολύ καλά αφού είχε κατηγορηθεί μέχρι και ότι έπαιζε μπουνιές (!) με το προσωπικό.

Όπως και να έχει, τα πράγματα συνεχίζουν να μην δείχνουν καλά για τη Λίντσεϊ που αφενός δεν δείχνει να συμμορφώνεται αφετέρου... ούτε που τη νοιάζει!

Ζ. Κ.