Συμβουλή Πάλτροου: Μη του φωνάζεις. Πάρ' του μια π**α!

01.05.2013
Η διάσημη ηθοποιός δίνει με τον δικό της –μάλλον προκλητικό- τρόπο συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), η οποία έχει πρόσφατα κερδίζει τον τίτλο της "πιο μισητής" αλλά και της "πιο όμορφης" γυναίκας στη σόουμπιζ, κάθισε απέναντι στην Τσέλσι Χάντλερ (Chelsy Handler) καλεσμένη στην εκπομπή της, όμως μπορεί και να το μετάνιωσε τελικά!

Η ξανθιά κωμική παρουσιάστρια πήρε αμπάριζα και δεν την κρατούσε κανείς.

Ανάμεσα στα πολλά που "ξεφούρνισε" για την καλεσμένη της –και πριν εκείνη καλά καλά προλάβει να ανοίξει καν το στόμα της- ήταν και μια ιστορία που προφανώς η 40χρονη σταρ δεν θυμόταν καλά καλά, αλλά τη "λούστηκε" για τα καλά…

"Τη θαυμάζω χρόνια την Γκουίνεθ", ξεκίνησε να λέει η Χάντλερ, τονίζοντας το πόσο τέλεια είναι σε όλα της η Πάλτροου, ακόμη και στο πόσο υπέροχες συμβουλές δίνει –ειδικά σε γυναίκες που έχουν την ανάγκη της.

"Ήμαστε σε ένα πάρτι τις προάλλες", άρχισε να διηγείται η Τσέλσι, "και μια φίλη της Γκουίνεθ την πλησίασε μιλώντας για τα προβλήματα που είχε με τον άντρα της και τους καβγάδες που είχαν. Ζήτησε τη συμβουλή της και εκείνη ήταν σαφής. 'Ό,τι και αν θέλεις να κάνεις', της είπε, 'κάνε το αντίθετο. Αντί να του φωνάξεις, πάρε του μια π**α'", ξεφούρνισε η Χάντλερ με την καλεσμένη της να έρθει να γίνει σαν αστακός από το κοκκίνισμα κοντεύοντας να πέσει από την καρέκλα.

"Και αν η μαμά μου παρακολουθεί αυτή τη στιγμή;", κατάφερε να ψελλίσει η άμοιρη η Γκουίνεθ, μόνο και μόνο για να ακούσει την Τσέλσι ακάθεκτη να την ενημερώνει ότι "ήδη στέλνει κόπια στη μαμά της, σε περίπτωση που δεν το βλέπει ζωντανά".

Πάντως, σε άλλη συνέντευξή της, η Πάλτροου έχει εξηγήσει πως για να κρατήσει επί 10 χρόνια τον γάμο της με τον Κρις Μάρτιν (Chris Martin) τραγουδιστή των Coldplay, φροντίζει ό,τι και να γίνεται να είναι συνέχεια εκεί…

"Έχω μικρά παιδιά στο σχολείο, και θέλω να κρατήσω τον γάμο μου, οπότε πρέπει να είμαι εκεί κάθε φορά που εκείνος έρχεται στο σπίτι", είχε ομολογήσει η Γκουίνεθ τονίζοντας ότι θα κάνει όποια υποχώρηση χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της.

Ζ. Κ.