Στην αγκαλιά του πρώην η Τζένιφερ Λόρενς

01.05.2013
Μπορεί να ακούστηκαν διάφοροι μνηστήρες για την πολυβραβευμένη νεαρή ηθοποιό, φαίνεται όμως ότι εκείνη προτιμά τα γνωστά λημέρια.

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και ο Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult) χώρισαν τον Ιανουάριο γιατί ύστερα από δύο χρόνια "οι δρόμοι τους πολύ απλά απομακρύνθηκαν".

Φαίνεται όμως ότι οι δύο νέοι αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους ακόμη μια ευκαιρία, αφού απαθανατίστηκαν να βγαίνουν μαζί από εστιατόριο του Χόλιγουντ έχοντας απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο.

Από τη στιγμή που βγήκαν από το εστιατόριο μέχρι να μπουν στο αυτοκίνητο και οι δύο ηθοποιοί είχαν κατεβασμένο το κεφάλι για να αποφύγουν -όσο το δυνατόν περισσότερο- τα φλας, όμως η διάθεσή τους ιδιαίτερα καλή.

Πάντως τους τελευταίους μήνες, το όνομα της 22χρονης σταρ είχε συνδεθεί με αυτά του συμπρωταγωνιστή της, Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) καθώς και αυτό του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Άδικα, όμως, όπως προέκυψε καθώς και οι δύο ηθοποιοί είναι ερωτευμένοι, αλλά με άλλες.

Ο μεν Πάτινσον παραμένει μαζί με την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), ο δε Κούπερ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεότερής του όμορφης Σούκι, μοντέλου στο επάγγελμα.

Ζ. Κ.