Ποια σπουδαία ηθοποιό χτυπούσε ο Μπάρκουλης;

30.04.2013
Σοκ είχε προκαλέσει πριν λίγες μέρες η αποκάλυψη του Ανδρέα Μπάρκουλη μέσα από την αυτοβιογραφία του ότι διατηρούσε σχέση με κορυφαία ηθοποιο την οποία έδερνε κι έστελνε στο νοσοκομείο από το ξύλο:

Η αποκάλυψη είχε προκαλέσει αίσθηση και σίγουρα αρνητική εντύπωση, ενώ όλοι αναρωτηθήκαμε σε ποια ηθοποιό αναφέρεται. Εξάλλου, ο Μπάρκουλης μπορεί να μιλά και να περιγράφει με λεπτομέρειες τη θυελλώδη εκείνη σχέση, όμως, δεν αποκαλύπτει το όνομα της πρωταγωνίστριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμά της εφημερίδας News, πρόκειται για μια κορυφαία πρωταγωνίστρια η οποία έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία της στο χώρο του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου. Μεσουράνησε τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού σινεμά και οι ταινίες που έχει παίξει θεωρούνται από τις πλέον κλασικές, ενώ αποτελούσε το απόλυτο θηλυκό της εποχής.

Οι δυο τους, συμφωνα με το δημοσίευμα, φλέρταραν στα μέσα της δεκαετίας του '60, σε μια ταινία όπου έπαιζαν μαζί. Το φλερτ εξελίχθηκε σε έναν θυελλώδη έρωτα που κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια παρά την βία και τα πολλά προβλήματα. Εκείνη έκανε μεγάλη υπομονή, παραδεχόμενη τον έρωτά της που την είχε τυφλώσει, και δεν ήθελε να χωρίσουν.

Μάλιστα, είχε γνωριστεί και με τους γονείς του ηθοποιού που την αγαπούσαν σαν δικό τους παιδί. Όμως και η υπομονή έχει τα όριά της. Μετά από έναν μεγάλο καβγά, η πρωταγωνίστρια έδιωξε τον Μπάρκουλη από το σπίτι κι έτσι γράφτηκε το τέλος του έρωτά τους. Πάντως ακόμη και μετά το χωρισμό, η ηθοποιός διατηρούσε άριστες σχέσεις με τους γονείς τού πρώην αγαπημένου της. Αντίθετα, έκοψε μαχαίρι οποιαδήποτε επαφή μαζί του.