Κουκίου: Η Σταρ Ελλάς που συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία

29.04.2013
Η Διονυσία Κουκίου, η Σταρ Ελλάς 2008 είναι η κοπέλα, που μαζί με άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθη το Σάββατο για υπόθαλψη εγκληματία.

Η είδηση της σύλληψης της έσκασε σαν «βόμβα» στο χώρο της showbiz, αφού η καλλονή και ο σύντροφος της, Τάσος Μπαρδέσης (πρωταθλητής πυγμαχίας) συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο από έφοδο της ΕΚΑΜ για την υπόθαλψη του Αλέξη Φράγκου, ο οποίος κατηγορείται για την εκτέλεση του Πάνου Τσίρκα στην Πάτρα.

Μαζί με την Κουκίου και τον Μπερδέση συνελήφθησαν η έγκυος αδελφή της, Αγγελική, ο αρραβωνιαστικός της (μετρ σε πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας) και η σύντροφος του Αλέξη Φράγκου. Οι τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους θα παραμείνουν στη ΓΑΔΑ μέχρι την Τρίτη, οπότε και θα μεταφερθούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Η αδελφή της Διονυσίας λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα και με τον όρο να παρουσιαστεί επίσης στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Εθνους», ο Μπερδέσης και η Κούκιου είχαν επισκεφθεί το σπίτι στο οποίο διέμενε η έγκυος αδελφή της και ο αρραβωνιαστικός της στο Μπραχάμι. Εκεί τους εντόπισε η Αστυνομία, που πραγματοποίησε επιχείρηση για να συλλάβει τον Φράγκο.

«Οι τέσσερις εντολείς μου, που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για πιθανή ποινική εκκρεμότητα του Αλέξη Φράγκου και βρέθηκαν εντελώς τυχαία στον χώρο όπου συνελήφθη», επισημαίνει ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Κουκίου: Η «εξαφάνιση» και ο θυελλώδης έρωτας με τον Οικονομόπουλο

Η Κουκίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Όταν ήρθε στην Αθήνα άρχισε να συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις για καταλόγους, μπαίνοντας δειλά-δειλά στον χώρο του μόντελινγκ. Το 2008 πήρε μέρος στα καλλιστεία, όπου κατάφερε να αναδειχθεί «Σταρ Ελλάς».

Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή απασχόλησε τον Τύπο περισσότερο με τις «επώνυμες» σχέσεις της, παρά με την καριέρα της στο μόντελινγκ. Στις πιο γνωστές συγκαταλέγονται η γνωριμία της με τον Γιώργο Γιγουρτάκη, αλλά περισσότερο η σχέση της με το Νίκο Οικονομόπουλο, με τον οποίο οι φήμες την ήθελαν να ζει έναν παθιασμένο έρωτα. Εξάλλου, οι δυο τους γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια στην Πάτρα.

Πηγή: Εθνος