Αθανασίου: Είναι ερωτευμένος & θέλει δεύτερο παιδί

29.04.2013
Ερωτευμένος δηλώνει ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος μάλιστα θα ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδί.

«Θα το σκεφτόμουν να κάνω κι άλλο αν και έχω μεγαλώσει» αποκαλύπτει ο ηθοποιός, ο οποίος παραδέχεται ότι το άγχος του ήταν να μην έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας με το παιδί του.

«Με τον Αλέξανδρο που έχω 30 χρόνια διαφορά θεωρώ ότι είμαι οριακά. Ξέρω τα παιχνίδια του, παίζουμε μαζί Playstation, αλλά σε 10 χρόνια ίσως να μην μπορώ να τον ακολουθήσω. Και αναφέρομαι κυρίως στην εφηβεία όπου οι γονείς πρέπει να είμαστε alert.» δηλώνει.

O Αθανασίου μιλά και για τη θεατρική συνύπαρξη με τον Πάνο Μουζουράκη, νυν σύντροφο της πρώην του και μητέρας του γιου του, Μαρίας Σολωμού.

«Ναι, ο Πάνος μου το πρότεινε και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Που είναι το περίεργο; Με την Μαρία έχουμε χωρίσει επτά χρόνια και δεν υπάρχουν μεταξύ μας άλυτα θέματα. Όταν είσαι νορμάλ άνθρωπος, τι να σε νοιάζει ποιος είναι ο φίλος της πρώην σου; Άλλωστε ο Πάνος δεν είναι ο γκόμενος που γνώρισε πριν μια βδομάδα και βλέπονται στα κρυφά. Έχουν σχέση. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του ούτε και να διεκδικήσω από αυτόν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όσο για τον χωρισμό του με την Σολωμού παραδέχεται: «Στην αρχή ενός χωρισμού περνάς πάντα δύσκολα. Δε μπορείς να χωρίσεις και να είσαι με τα βιολιά»

Πηγή: Πρώτο Θέμα