Γιατί δεν έφερε τον Κάνιε στην Ελλάδα η Κιμ;

26.04.2013
Από χθες, η χώρα μας –ή έστω η Μύκονος- ζει σε ρυθμούς Καρντάσιαν (Kardashian) καθώς η διάσημη οικογένεια θα περάσει εκεί τις επόμενες 10 μέρες. Όμως, κάτι "ύποπτο" συμβαίνει.

Το διάσημο ριαλιτόσογο έφτασε στο νησί των ανέμων χθες, Πέμπτη, και αναμένεται να ζήσουμε όλοι μαζί του "μεγάλες στιγμές".

Έλα όμως που μια μικρή λεπτομέρεια πιθανόν να κρύβει κάτι πιο "ζουμερό".

Στη χώρα μας έφτασαν η Κιμ (Kim), η Κόρτνεϊ (Kourtney) με τον σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ (Scot Disick) και τα δύο τους παιδιά, η Κλοέ (Chloe) με τον σύζυγό της, Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) και η μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) μαζί με αρκετούς ακόμη συγγενείς.

Ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) όμως, άφαντος.

Όπως μεταδίδει το RadarOnLine τα πράγματα δεν μπορεί να είναι ευχάριστα για το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδάκι καθώς όπως φαίνεται ο χρόνος που περνά μαζί δεν είναι αρκετός για να δεθούν ως ζευγάρι πριν γίνουν γονείς.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με υπολογισμούς του δικτύου, από τον Δεκέμβριο του 2012 που ανακοινώθηκε επίσημα η εγκυμοσύνη της μέχρι σήμερα, η Κιμ έχει περάσει μαζί με τον Κάνιε μόνο το 23% του χρόνου της. Αν αυτό δεν είναι "θέμα" τότε ποιο είναι;

Ζ. Κ.