Η Πάλτροου μιλά για τη "ξεβράκωτη ξεφτίλα"

26.04.2013
Η τελευταία εμφάνιση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Φυσικά είχε και εκείνη κάτι να πει επ' αυτού.

Έχοντας μόλις κερδίσει τους τίτλους τόσο της "πιο μισητής" όσο και της "πιο όμορφης" γυναίκας στη σόουμπιζ, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του "Iron Man3" στο Λος Άντζελες με ένα φόρεμα που για πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το πιο "κοιτάξτε με όλοι" όλων των εποχών.

Η 40χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης με μια εντυπωσιακή τουαλέτα δια χειρός Αντόνιο Μπεράρντι (Antonio Berardi), η οποία όμως στα πλάγια είχε μόνο δύο λωρίδες διαφανές ύφασμα διαγράφοντας ξεκάθαρα το σώμα της από το μανίκι και κάτω, τους γοφούς και κομμάτι του ποπού της. Και φυσικά για βρακί, ούτε λόγος.

Ο σχεδιαστής δήλωσε σήμερα πανευτυχής από τον τρόπο με τον οποίο η σταρ πελάτισσά του "έκανε ένα φόρεμα εμβληματικό μέσα σε μια στιγμή".

Η ίδια η Πάλτροου, βέβαια, μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) χαρακτήρισε την όλη εμπειρία ως "καταστροφή", τονίζοντας πόσο "εξευτελισμένη" ένιωσε όταν αντιλήφθηκε την ιδιαιτερότητα του ρούχου που επρόκειτο να φορέσει.

Βέβαια, δεδομένου ότι όλα αυτά τα έλεγε γελώντας συμπεράνουμε ότι η Γκουίνεθ πέρασε μια χαρά εκείνο το βράδυ και απόλαυσε όλο τον ντόρο που ακολούθησε την προκλητική της εμφάνιση…

Ζ. Κ.