Κιμ Καρντάσιαν: η εγκυμοσύνη είναι ένα δράμα!

23.04.2013
Πολλοί λένε ότι πρόκειται για τους καλύτερους εννέα μήνες στη ζωή μιας γυναίκας όμως για την 32χρονη ριάλιτι σταρ τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει ότι έχει "φρικάρει" από τις αλλαγές στο σώμα και τη διάθεσή της. Όπως και όλοι οι άλλοι γύρω της!

Συγκρίνοντας την εγκυμοσύνη της με εκείνες της αδελφής της, Κόρτνεϊ, η Κιμ ξεκαθάρισε ότι η δική της είναι πολύ διαφορετική, χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα τόσο επίπονη που έφτασε να αποτρέπει και τη μικρή τους αδελφή, Κλοέ, από το δικό της όνειρο ζωής.

"Εκτός του ότι πονάω πάρα πολύ σε όλο μου το σώμα, γίνομαι παρανοϊκή και γκουγκλάρω τα πάντα. Αυτά που διαβάζω με φρικάρουν τελείως όμως. Ανυπομονούσa για αυτή την εμπειρία για να κάνω ό,τι θέλω, να τρώω ό,τι θέλω και να νιώθω υπέροχα όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί", ομολογεί με παράπονο η έγκυος Κιμ ενώ η Κλοέ συμπληρώνει με πάθος:

"Πονάει η πλάτη της, πονούν τα στήθη της, πονάει η κοιλιά της, πονάει το κεφάλι τους, πονάνε τα πόδια της, πονάνε τα μάτια της, ακόμη και τα νύχια της. Άσε που κλαίει όλη την ώρα".

Υπομονή Κιμ. Ούτε τρεις μήνες δεν έμειναν ακόμη. Όσο για το πολυπόθυτο διαζύγιο από τον πρώην Κρις Χάμφρεϊς; Όλες οι πληροφορίες θέλουν τον μπασκετμπολίστα να έχει υπογράψει τελικά τα χαρτιά, οπότε ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) πρέπει να ετοιμάζεται και για μπαμπάς και για γαμπρός.

Ζ. Κ.