Γιατί συνέλαβαν Ρις Γουίδερσπουν και σύζυγο;

22.04.2013
Της φυλακής τα σίδερα γνώρισε το σαββατοκύριακο το διάσημο ζευγάρι που φαίνεται ότι το "γλέντησε" λίγο παραπάνω από όσο άντεχε!

Η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) συνελήφθη την Παρασκευή για απρεπή συμπεριφορά και αντίσταση κατά της αρχής αφού αντιμίλησε σε "όργανο" που είχε μόλις συλλάβει τον σύζυγό της για οδήγηση υπό την επήρεια.

Τροχαία σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Τζιμ Τοθ (Jim Toth) στην Ατλάντα της Τζόρτζια για αλκοτέστ καθώς φαινόταν ότι "κάτι δεν πήγαινε καλά".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μηχάνημα έδειξε υψηλότατο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του διάσημο παραγωγού και ο αστυνομικός έπρεπε να τον συλλάβει.

Σε εκείνο το σημείο φαίνεται ότι η 37χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξερράγη φωνάζοντας σε κατάσταση άκρας υστερίας "Ξέρεις ποια είμαι εγώ; Περίμενε μέχρι να καταλάβεις ποια είμαι" και τα σχετικά.

Ε, δεν ήθελαν και πολύ οι αξιωματικοί και της φόρεσαν χειροπέδες δίπλα στον αντρούλη της. Όποια και αν ήταν.

Αφού πέρασαν οι τυπικές διαδικασίες το ζεύγος αφέθηκε ελεύθερο αλλά οι φωτογραφίες της προσαγωγής τους σήμερα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σήμερα έχει οριστεί η δικάσιμος για τη σύλληψή τους στο δικαστήριο της Ατλάντα όμως, σύμφωνα με το περιοδικό "Variety" ο Τοθ και η Γουίδρσπουν δεν πρόκειται να παραστούν ενώ ο δικηγόρος τους λέγεται ότι θα ζητήσει αναβολή.

Πάντως η ίδια η σταρ σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη για τη συμπεριφορά της.

"Από σεβασμό στη νομική εξέλιξη της υπόθεσης δεν μπορώ να σχολιάσω το καθετί που δημοσιεύεται αυτή τη στιγμή. Όμως, θέλω να πω ότι όντως είχα πιει ένα ποτηράκι παραπάνω και νιώθω βαθιά ντροπή για τα πράγματα που είπα. Ήταν μια πραγματικά τρομακτική κατάσταση και φοβήθηκα για τον σύζυγό μου, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Υπήρξα ασεβής προς τον αστυνομικό που απλά έκανε τη δουλειά του", δήλωσε η Ρις τονίζοντας ότι τιμά το έργο της αστυνομίας και ότι λυπάται πολύ για τη συμπεριφορά της.

Ζ. Κ.