Γενέθλια χωρίς τον Μπέκαμ η Βικτόρια!

18.04.2013
Ακόμη ένα "χτύπημα" για τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας που φαίνεται ότι δεν βλέπει τον σύζυγό της όσο συχνά θέλει.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έγινε 39 χρονών χθες αλλά έσβησε τα κεράκια της στο Λονδίνο χωρίς τον Ντέιβιντ (David), ο οποίος παρέμεινε στο Παρίσι για τις προπονήσεις με την ομάδα του, Παρί σεν Ζερμέν.

Τον τελευταίο καιρό οι κακές γλώσσες θέλουν τη Βικτόρια πολύ στεναχωρημένη γιατί στερείται τον καλό της περισσότερο από όσο αντέχει. Και τώρα ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα.

Ωστόσο, πηγές της βρετανικής εφημερίδας "The Mirror" αποκαλύπτουν ότι ο Ντέιβιντ δεν θα την αφήσει έτσι τη γυναικούλα του. Θα αναπληρώσει. Και μάλιστα με το παραπάνω.

"Οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο πολλές φορές, και εκείνος είχε οργανώσει διάφορα μικρά πραγματάκια για τη Βικτόρια, όπως για παράδειγμα λουλούδια από τον ίδιο και τα παιδιά. Όμως το βασικό δώρο ήρθε με φάκελο και ήταν εισιτήρια για εκείνη, τα 4 παιδιά και τους παππούδες με προορισμό το Παρίσι", υποστηρίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι ο Μπέκαμ είναι αποφασισμένος να "κακομάθει μέχρι αηδίας τη Βικτόρια" ώστε να εξιλεωθεί για τον καιρό που πέρασαν χώρια.

"Οι παππούδες θα παίξουν το ρόλο της μπέιμπι σίτερ και ο Ντέιβιντ έχει προγραμματίσει κάθε μέρα και νύχτα μέχρι και στο δευτερόλεπτο για το κορίτσι του", συνεχίζουν οι πηγές. Χρόνια πολλά λοιπόν.

Ζ. Κ.