Κούτσερ & Κούνις: διακοπές σε... ποταμόπλοιο!

18.04.2013
Ένα πρωτότυπο τρόπο να περάσουν ρομαντικό χρόνο μαζί σκέφτηκαν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, μακριά από τους πάντες.

Τα δυο αστέρια του Χόλυγουντ, η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αποφάσισαν να κάνουν ένα ρομαντικό διάλειμμα στο ονειρεμένο σύμπλεγμα ποταμών Νόρθολκ.

Το ζευγάρι θα μείνει σε ποταμόπλοιο, ενώ η νεαρή πρωταγωνίστρια του "Μαύρου Κύκνου" μπορέσει να συνεχίσει τις πρόβες για την ταινία της εκεί κοντά.

Ο 35χρονος ηθοποιός και αστέρι της αμερικάνικης κωμωδίας "Two And a Half Men", οργάνοωσε το ταξίδι αυτό για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τη σύντροφό του, η οποία τον τελευταίο καιρό του λείπει πολύ.

Όπως αναφέρει μια πηγή: "Ο Άστον θεωρεί ότι θα είναι μια φανταστική εμπειρία. Δεν έχουν αναστολές για την παραμονή τους σε πλοίο. Ε, δε θα περάσουν και άσχημα!".

Η 29χρονη ηθοποιός έχει απαιτητικό πρόγραμμα γι΄αυτό και ο Άστον, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει πέρυσι αφού χώρισε μα τη Ντέμι Μουρ (Demi Moore), θέλει να είναι σίγουρος ότι τα Σαββατοκύριακά της θα είναι γεμάτα διασκέδαση!

Το ζευγάρι θα μείνει αρκετό καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου η Μίλα γυρίζει την καινούρια της ταινία με συμπρωταγωνισή τον Τσάνινγκ Τάτουμ (Channing Tatum), και προσπαθούν να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται...

Φ.Κ.