Το αβάσταχτο δράμα της Αμάντα Σέιφριντ

17.04.2013
Δύσκολες στιγμές ζει η σέξι ηθοποιός που είδε το μπούστο της να μικραίνει και έπαθε σοκ!

Tο στήθος της Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) μίκρυνε κατά ένα νούμερο, αλλά εξακολουθεί να δείχνει υπέροχο, όπως το επιδεικνύει στο αμερικάνικο περιοδικό Allure, όμως εκείνη το... κλαίει!

Η 27χρονη ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και δεν γινόταν να μην προσέξουμε τις καμπύλες της παρά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια ότι το τώρα φορά ένα νούμερο μικρότερο στο σουτιέν λόγω απώλειας βάρους.

"Είδα μια φωτογραφία μου πριν λίγες μέρες, όταν ήμουν 19 και το στήθος μου ήταν πολύ μεγαλύτερο. Τώρα είναι μικρότερο επειδή έχασα κιλά. Αλλά τότε είχε κάτι πολύ όμορφο. Όταν κοιτάζω πως ήταν, αναρωτιέμαι: Γιατί ήμουν τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου; Κανένας δε το σχολίαζε αρνητικά εκτός από μένα", ίπε η Αμάντα στο τεύχος Μαίου του περιοδικού Allure.

Όπως και να΄χει η όμορφη ηθοποιός παραδέχεται πως ακόμα και το μικρότερο στήθος την ενοχλεί. Αστειευόμενη μάλιτα η Αμάντα είπε: "Ακόμα με ενοχλούν αρκετά βέβαια. Βασικά φοράω ένα μικρό σφιχτό αθλητικό σουτιέν όταν πηγαίνω για τρέξιμο γιατί αλλιώς... θα έφταναν στο πρόσωπό μου!

Στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε επίσης για τις ανασφάλειες που έχει για το σώμα της. "Υπάρχουν κάποια σημεία πάνω μου που θα ήθελα να είναι πιο 'σφιχτά', αλλά δε θα πεθάνω κιόλας γι' αυτό, το παίρνω πιο χαλαρά". Και πολύ καλά κάνει….

Φ.Κ.