Πηλαδάκης: Τι συμβαίνει με τη σέξι πρώην του;

16.04.2013
«Μα δεν τελειώνουν, οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν» άδει ο Στέλιος ο Ρόκκος και αναρωτιόμαστε αν αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Κώστα Πηλαδάκη.

Ο πρώην σύζυγος της Ντορέττας Παπαδημητρίου για δύο χρόνια έζησε μία έντονη σχέση με τη σέξι Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά έληξε άδοξα πριν λίγους μήνες. Και τώρα οι φήμες τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί ή τουλάχιστον να δίνουν ακόμη μία ευκαιρία στον έρωτα τους.

Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες περί επανασύνδεσης στάθηκε η εμφάνιση του Πηλαδάκη στο κέντρο όπου άδει η Ειρήνη. Βέβαια, πρώτο όνομα στο σχήμα είναι ο κολλητός του επιχειρηματία, Νίκος Βέρτης και μπορείς τώρα να πεις ότι ήθελε απλά να είναι στην πρεμιέρα του. Εξάλλου, μαζί του είχε την Υβόννη του Ρέμου, που εκπροσώπησε τον αγαπημένο της στην πρεμιέρα του κολλητού.

Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι όσοι παρακολουθούσαν εκείνο το βράδυ τον Πηλαδάκη «μυρίστηκαν» επανασύνδεση, αφού ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ δεν πήρε τα μάτια του από τη σέξι Ειρήνη. Είναι κι εκείνοι οι θανατηφόροι κοιλιακοί της που και να θέλεις να κρυφτείς ή να είσαι διακριτικός, δε σε αφήνουν.

Αν ισχύει, λοιπόν, επανασύνδεση και δεν έχουν απλά καλές και τυπικές σχέσεις, θα δείξει. Ο έρωτας δεν κρύβεται για πολύ.