Ριάνα: γιατί ακύρωσε κι άλλη συναυλία;

16.04.2013
Η 25χρονη σταρ ακύρωσε ακόμα ένα σόου της περιοδείας της Diamond World Tour για λόγους υγείας που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Η Ριάνα (Rihanna) έχει ήδη αναβάλει δυο στάσεις της περιοδείας της από τότε που ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και τη Δευτέρα ακύρωσε άλλη μία- αυτή τη φορά στο Χιούστον, Τέξας-λόγω κάποιας αρρώστιας.

Έτσι η εταιρεία χρηματοδότησης Live Nation έμεινε ξανά με την υποχρέωση να ενημερώσει ότι ως αποτέλεσμα ασθένειας, η όμορφη σταρ δεν θα πραγματοποιήσει τη συναυλία.

Η ίδια η σταρ πάντως, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους φαν της στο Twitter όπως είχε ξανακάνει στο παρελθόν, φαίνεται ότι είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της. Μαζί με τα συλλυπητήρια που εξέφρασε για τις βόμβες που έπληξαν τον μαραθώνιο της Βοστώνης, ευχήθηκε και στον αδερφό της Ρατζάντ (Rajad) για τα γενέθλιά του!

Σύμφωνα με το αμερικάνικο site Hollywood Life, η γνωστή τραγουδίστρια είχε προσβληθεί από λαρυγγίτιδα ξανά στο παρελθόν, που ήταν και ο λόγος ακύρωσης της συναυλίας της στη Βοστώνη. Η υγεία της έχει υπάρξει θέμα καθ΄όλη τη διάρκεια της περιοδείας της και σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, οι γιατροί της την έχουν πει να αλλάξει τρόπο ζωής αν θέλει να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της!

Μετά την εφτάμηνη περιοδεία της, λέγεται ότι η Ριάνα θα συμβουλευτεί τους γιατρούς της οι οποίοι ανησυχούν για τις επιπτώσεις του τρόπου ζωής της στην υγεία της. Μια πηγή αναφέρει στην εφημερίδα The Sun: "Η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί υποστήριζαν ότι θα κάνει μήνες να επανέλθει και υπήρχαν φόβοι μήπως ακυρωθεί ολόκληρη η περιοδεία. Και η ίδια έχει τρομάξει αλλά γνωρίζει ότι το έχει προκαλέσει μόνη της, αφού της αρέσει να καπνίζει, να πίνει και να ξενυχτάει". Για να δούμε πότε θα βάλει μυαλό..

Φ.Κ.