Η Αντζελίνα στέλνει ταπεράκια στον Μπραντ!

15.04.2013
Ο έρωτας, λένε, περνά από το στομάχι και αυτό φαίνεται ότι ισχύει ακόμη και στα πιο διάσημα ζευγάρια.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) λατρεύει το ινδικό φαγητό και συγκεκριμένα το κάρι και η αγαπημένη του Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) που θέλει να τον έχει πάντα ευτυχισμένο, του ετοίμασε μια σούπερ νόστιμη έκπληξη.

Aυτό τον καιρό ο 48χρονος σταρ βρίσκεται στο Λος Άντζελες και λέγεται ότι έχει επανειλημμένα παραδεχτεί "πόσο του λείπει το καλό ινδικό φαγητό που έτρωγαν παλιότερα στη Αγγλία".

Η Αντζελίνα, κατά σύμπτωση, αυτές τις μέρες βρέθηκε στο Λονδίνο όπου μίλησε στη σύνοδο των G8 για τους βιασμούς στις εμπόλεμες ζώνες, έτσι αποφάσισε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Έτσι, πληροφορίες μεταφέρουν ότι η 37χρονη σταρ παρήγγειλε το αγαπημένο φαγητό του αρραβωνιαστικού της από ινδικό εστιατόριο στο Σάρεϊ και του το έστειλε αεροπορικώς. Και μάλιστα κατεψυγμένο σε μεγάλες ποσότητες για να το φτάσει και αργότερα...

"Η Αντζελίνα δεν αγόρασε μόνο ινδικό φαγητό, αλλά και μερικές κούτες από τις αγαπημένες μπύρες του Μπραντ για να το συνοδέψει", μεταφέρουν πηγές της βρετανικής εφημερίδας "The Sun".

Αυτό θα πει έρωτας.

Κατά τα άλλα, ο Μάιος, όπου λέγεται ότι θα παντρευτούν τελικά οι Μπραντζελίνα, είναι μια ανάσα μακριά. Για να δούμε..

Ζ. Κ.