Η κόρη της Μπέισινγκερ τρελά ερωτευμένη

12.04.2013
Της αρέσει να δημοσιεύει στιγμές της ιδιωτικής της ζωή και φυσικά δεν αφήνει εκτός τα ερωτικά της, η Άιρλαντ Μπόλντουιν (Ireland Baldwin).

Η 17χρονη κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) και του Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin) είναι ερωτευμένη και όχι μόνο δεν τον κρύβει αλλά το βροντοφωνάζει μέσω Twitter.

Ο τυχερός "θνητός" ονομάζεται Σλέιτερ Τράουτ (Slater Trout) και ασχολείται με το σερφ.

Οι δύο νέοι είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο και έχουν μάλιστα ανταλλάξει και δαχτυλίδια –όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τράουτ στη σελίδα του.

Η Άιρλαντ, που γενικά ενημερώνει τους φίλους της στο Twitter, για κάθε της κίνηση είχε καιρό να ασχοληθεί με τον έρωτά της, γεγονός που είχε οδηγήσει στην εικασία ότι το ζευγάρι δεν αποκλείεται και να είχε χωρίσει.

Χθες όμως, η ερωτευμένη νεαρά ανέβασε μαζεμένες τέσσερις κοινές φωτογραφίες τονίζοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι αμφότεροι που θα παρακολουθήσουν μαζί το φεστιβάλ Coachella.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε η Άιρλαντ είναι και μία της μαμάς Κιμ, η οποία αποτελεί και μόνιμη έμπνευση για την κόρη της, όπως έχει υποστηρίξει με μεγάλο καμάρι η ίδια.

Ζ. Κ.