Hot: Ο Γεωργούλης έχει κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα

11.04.2013
Όλο "καυτές" για τα ερωτικά του είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος τελευταία όχι μόνο έχει γίνει ομιλητικός, αλλά είναι και αποκαλυπτικός.

Έτσι, αυτή τη φορά μαθαίνουμε ότι ο σέξι ηθοποιός υπήρξε... άτακτος στα ερωτικά του και μάλιστα έχει κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα! Τον Στράτο Τζώρτζογλου βέβαια δεν τον φτάνει, αφού έχει κάνει σεξ με τέσσερις γυναίκες, αλλά μικρός είναι, έχει μέλλον μπροστά του.

"Έχω κάνει έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Με έχουν φλερτάρει άντρες, αλλά δεν έχω μπει σε τέτοια κανάλια. Δεν έχω εξερευνήσει αυτά τα μονοπάτια", αποκαλύπτει ο Γεωργούλης στο περιοδικό ΕΓΩ.

Και συνεχίζει τις αποκαλύψεις: "Έχω φτάσει στο μηδέν από μεγάλο έρωτα. Πέρασα κατάθλιψη. Ήμουν σπίτι μου χωρίς να κάνω τίποτα. Ο πρώτος μου έρωτας, μου... έφαγε τρία χρόνια. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη της. Δεν ήταν επιλογή μου. Συνέβη και δεν μπορούσα να το αλλάξω. Έπειτα από τα δύο πρώτα χρόνια συνειδητοποίησα ότι εάν δεν το αποδεχτώ, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Τότε με πάτησε, με ισοπέδωσε".

Ο Γεωργούλης παραδέχεται επίσης ότι τον έχουν απατήσει. "Έχω απατηθεί. Αυτά δεν είναι πράγματα που μπορούν να με πληγώσουν" δήλωσε χαρακτηριστικά.