"Θέλω ένα όργιο και με τις 3 αδελφές Καρντάσιαν"

10.04.2013
Ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) δεν έχασε ευκαιρία να δείξει πόσο πονηρό μυαλό έχει!

Ο 37χρονος κωμικός ήταν προσκεκλημένος στο αμερικάνικο chat show Chelsea Lately, το οποίο παρουσίαζαν οι καλεσμένες της βραδιάς, αδελφές Καρντάσιαν -Κλόε (Chloe), Κιμ (Kim) και Κόρτνει (Kourtney). Βέβαια δεν άφησε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, προτείνοντας να συνεχίσουνε το γλέντι μετά... αλλού!

Η Κλόε ήταν αυτή που του έδωσε την αφορμή όμως, όταν τον ρώτησε αν η ίδια και οι αδελφές της τον... φτιάχνουν! Αυτός απάντησε: "Νομίζω πως είστε και οι τρεις πανέμορφες και μ΄αρέσει που σας βλέπω έτσι μαζί όλες στον καναπέ!"

Όταν η έγκυος Κιμ του πρότεινε να καθίσει μαζί τους στον καναπέ, εκείνος είπε: "Μη μου το κάνεις αυτό, γιατί είμαι πολύ ευάλωτος στην ιδέα ενός ΚΚΚ τρίου"

Το θέμα, όμως παραχόντρυνε, όταν η Κλόε συνέχισε προκλητικά: "Λοιπόν έχω ακούσει ότι το αι...ο μιας εγκυμονούσας είναι το κάτι άλλο!". Ο Ράσελ δεν διαφώνησε καθόλου τονίζοντας πως τον εξιτάρει επίσης και η ιδέα του θηλασμού.

Τότε ήταν που η Κλόε του πέταξε την βόμβα: "Με την Κόρτνει να θηλάζει, την Κιμ έγκυο κι εμένα την άγρια, μπορείς να τα έχεις όλα την ίδια στιγμή!"

Τι ήταν να το ακούσει ο Ράσελ! Είχε την απάντηση έτοιμη: "Θα γύριζα το σύμπαν όλο για ένα τέτοιο σενάριο, έναν ολοδικό μας γαλαξία! Ένα ποτάμι που αφρίζει από γάλα και οργασμούς"! Αυτά ονειρεύεται ο Μπραντ και να που βρήκε και προσφορά που του έκανε τα μάτια να πεταχτούν έξω... Αδελφές Καρντάσιαν είναι αυτές, όχι αστεία!

Φ. Κ.