Χάιντι Κλουμ: "Βρωμάω... τυρίλα"

10.04.2013
Προβλήματα με τη μυρωδιά της είχε πρόσφατα η διάσημη γερμανίδα και αποφάσισε να τα εκμυστηρευτεί.

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) κέρδισε πρόσφατα μια θέση στην κριτική επιτροπή του σόου "Αμερική έχεις ταλέντο", όμως όσο μεγάλη και αν είναι η χαρά της, ένα πρόβλημα… οσμών που δημιουργήθηκε μπορεί και να της χαλάσει το κέφι.

Οι ακροάσεις δεν είναι ζωντανές οπότε πολλές φορές χρειάζεται να επαναλάβουν μερικές σκηνές σε διαφορετική χρονική στιγμή οπότε αναγκάζεται να φορά πολλές μέρες τα ίδια ρούχα.

"Είναι πολύ παράξενο γιατί φοράω κάτι σήμερα και το φοράω και αύριο και την επομένη",
ομολόγησε μιλώντας στο περιοδικό "ΟΚ!" η 39χρονη καλλονή αναγνωρίζοντας ότι "μπορεί οι ηθοποιοί να το κάνουν κατά κόρον, όμως για εκείνη είναι πολύ παράξενο".

Μάλιστα το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που η Χάιντι "λυπάται" τους συναδέλφους κριτές –Μέλανι Μπράουν, Χάουαρντ Στερν και Χάουι Μάντελ- που πρέπει να κάθονται δίπλα της και να ανέχονται την "ξινίλα που αναδύει".

Μια χαρακτηριστική στιγμή από τις ακροάσεις στη Νέα Ορλεάνη θα της μείνει αξέχαστη –με την καλή έννοια.

Φορούσε ένα φόρεμα που χρειάστηκε στεγνό καθάρισμα αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά.

"Όταν το πήρα πίσω την επόμενη μέρα ήταν ακόμη νωπό, μέσα σε μια πλαστική σακούλα και όταν το φόρεσα μύριζα τυρίλα όλη μέρα", παραδέχτηκε η Κλουμ συμπληρώνοντας ότι και οι "διπλανοί" της δεν μπόρεσαν να μείνουν διακριτικοί και το σχολίασαν με μύτες σουφρωμένες.

Ζ. Κ.