ΜακΆνταμς: "Είχα παραισθήσεις από τη μαριχουάνα"

09.04.2013
Η συμπαθής ηθοποιός αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση της με τα... ναρκωτικά!

Καλεσμένη στο talk show του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς (Rachel McAdams), ομολόγησε πως παίρνοντας μαριχουάνα για να μπορέσει να κοιμηθεί, άρχισε να έχει παραισθήσεις ότι ακούει όπερα!

Η 34χρονη ηθοποιός που υποφέρει από αυπνία, εκμυστηρεύτηκε στον μανάβη της το πρόβλημά της και αυτός της είπε πως έχει κάτι που θα βοηθούσε την κατάστασή της! Έτσι της πρόσφερε ένα μπουκαλάκι που είχε έντονη μυρωδιά κάνναβης. Εκείνη τον διαβεβαίωσε πως δεν την ενδιέφερε να «νιώσει ανεβασμένη», ωστόσο ένα βράδυ που ένιωθε εξαντλημένη και δε μπορούσε να κοιμηθεί, απελπίστηκε κι αποφάσισε να το δοκιμάσει!

"Δεν μπορούσα να σκεφτώ, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει", ομολογεί η ίδια. "Βρισκόμουν στο κρεβάτι μου κι αφού είχα πάρει μια μικρή δόση, τον άκουγα να τραγουδάει όπερα για πέντε ώρες! Τον ίδιο τον μανάβη!"

Αναστατωμένη από αυτό που της συνέβαινε, αποφάσισε να ξαναπάει στο κατάστημά του για να του ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος μόλις την είδε αμέσως ρώτησε πως τα πηγαίνει, κι εκεί ήταν που η ηθοποιός "είδε το φως το αληθινό"...

"Τον κοίταζα επίμονα στα μάτια που ήταν τεράστια και κατάλαβα, ότι ήταν... κόκαλο!", είπε η ίδια γελώντας από την εμπειρία της.

Φ. Κ.