Η Σκάρλετ μιλά πρώτη φορά για το αγόρι της

09.04.2013
Δεν μας έχει συνηθίσει σε προσωπικές δηλώσεις η διάσημη ηθοποιός αλλά να που τελικά το άνοιξε το στοματάκι της.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) είναι τόσο φειδωλή στις πληροφορίες που δίνει για τα ερωτικά της που ακόμη και με τον επί δύο χρόνια σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) μια επίσημη φωτογραφία στο κόκκινο χαλί δεν έχουν οι δυο τους…

Ο γάμος αυτός τελείωσε με τον ίδιο τρόπο: χωρίς τυμπανοκρουσίες, καθώς πολύς κόσμος δεν γνώριζε καν ότι η 28χρονη ηθοποιός ήταν παντρεμένη.

Από εκείνη τη στιγμή, το όνομα της Σκάρλετ συνδέθηκε με διάφορους άντρες –μεταξύ των οποίων ο Σον Πεν, ως ο πιο… επίσημος και γνωστός- χωρίς όμως η ίδια να κάνει ουδέποτε το παραμικρό σχόλιο.
Μέχρι σήμερα.

Ο πιο πρόσφατος έρωτας της Γιόχανσον λέγεται Ρομέν Ντοριάκ (Romain Dauriac), είναι γάλλος, 30 χρονών και εργάζεται ως μάνατζερ σε διαφημιστικό γραφείο. Δεν είναι δημοσιογράφος, όπως είχε αναφερθεί παλιότερα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Marie Claire" η Σκάρλετ αναφέρθηκε στο πόσο όμορφα πέρασαν οι δυο τους πρόσφατα στο μοδάτο κλαμπ του Μανχάταν, Lighthouse.

ις προάλλες, το αγόρι μου και εγώ χορεύαμε και λέγαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι χορευτές στον κόσμο. Δεν ήταν όμως αλήθεια. Είμαι σίγουρη ότι δείχναμε απόλυτα γελοίοι οι δυο μας", ομολόγησε η Σκάρλετ στην ουσία επιβεβαιώνοντας τη σχέση. Πάει και αυτό το κάστρο.

Ζ. Κ.