Επέτειος μετ' εμποδίων για Μπιγιονσέ & Τζέι Ζι

05.04.2013
Την επέτειο των 5 χρόνων γάμου τους αποφάσισε να γιορτάσει το σούπερ ζεύγος Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι (Beyonce and Jay-Z) στην Κούβα αλλά τα πράγματα δεν έγιναν όπως ακριβώς τα είχαν φανταστεί.

Το διάσημο ζευγάρι έσπευσε να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο στην Αβάνα την πρωτεύουσα του νησιού και συγκεκριμένα στο εστιατόριο La Guarida αλλά σύντομα, πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για την παρουσία των δύο σταρ και έπρεπε να επέμβει η αστυνομία για να σώσει τη Beyonce και τον αντρούλη της από τους θαυμαστές.

Πάντως, ακόμα και στην αποχώρηση του ζευγαριού από το εστιατόριο, η νεαρή σταρ έδειχνε γελαστή και ατάραχη αλλά οι αστυνομικοί πάντα άνοιγαν δρόμο για να προστατεύσουν τους δύο τραγουδιστές.

Στο επετειακό τους δείπνο, Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι απόλαυσαν μαύρα φασόλια, ρύζι, κοτόπουλο και ψάρι ενώ στην έξοδο τους από το εστιατόριο αρνήθηκαν να μιλήσουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το εμπάργκο που υπήρχε εδώ και 51 χρόνια, είναι παράνομο να ταξιδεύουν Αμερικανοί πολίτες στην Κούβα ως τουρίστες. Βέβαια αυτό δεν σταματά 10 χιλιάδες Αμερικανούς να ταξιδεύουν στην Κούβα κάθε χρόνο προφασιζόμενοι ακαδημαϊκούς, δημοσιογραφικούς, θρησκευτικούς ή πολιτιστικούς σκοπούς.

Κατερίνα Π.