Τα 43 φρίκαραν την Κάρεϊ -κόντεψε να εκραγεί!

28.03.2013
Ποιος είδε την ντίβα και δεν τη φοβήθηκε. Φαίνεται ότι το θέμα της ηλικίας δεν… αγγίζεται και όποιος δεν το γνωρίζει, ας το μάθει!

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) έσβησε 43 κεράκια χθες αλλά όπως έδειξε, μάλλον είναι κάτι που θέλει να ξεχάσει.

Μία από τους διαγωνιζόμενους στο American Idol όπου η σταρ είναι μία από τους κριτές, γνώριζε την πληροφορία και θεώρησε αρμόζον –αν όχι χαριτωμένο και έξυπνο- να ευχηθεί.

Τι ήταν να το κάνει; Μία που το άκουσε η Μαράια, μία που αδιαφόρησε παντελώς.

Όχι μόνο δεν ευχαρίστησε για τις ευχές, ούτε καν αποκρίθηκε το παραμικρό, παρά μόνο έστρεψε το βλέμμα της από την άμοιρη τη διαγωνιζόμενη, που ούτε μπορούσε να φανταστεί πώς είχε βάλει τα χεράκια της να βγάλει τα ματάκια της, και συνέχισε τον σχολιασμό της σαν να μην τρέχει τίποτα.

Κάποια στιγμή η Κάρεϊ έπιασε το κεφάλι της σαν να πονά ή μάλλον, σαν να προσπαθεί να συγκρατήσει την πίεση που προφανώς κόντευε να σπάσει τα μηνίγγια της για να μην εκραγεί.

Και το θέμα δεν σταμάτησε εκεί αφού όσοι δεν ήξεραν περί γενεθλίων, πια έμαθαν.

Λίγη ώρα αργότερα ο παρουσιαστής του τάλεντ σόου, Ράιαν Σικρεστ (Ryan Seacrest) "τόλμησε" να ρωτήσει: "Μα καλά, είναι τα γενέθλιά σου σήμερα;"…


"Χμ… άστα τώρα τα γενέθλια", γρύλισε η Μαράια και φυσικά το θέμα έληξε ακριβώς με αυτές τις συνοπτικές διαδικασίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τη διάσημη τραγουδίστρια να τραγουδά -ως άλλη Μέριλιν Μονρό- το "Happy Birthday" στον Μοχάμεντ Άλι για τα 60ά του γενέθλια το 2002.

Ζ. Κ.