Τι απάντησαν οι Άγγλοι γιατροί για τον Τόμας Πρωτόπαπα;

26.03.2013
Έφτασαν σήμερα οι απαντήσεις των Άγγλων γιατρών για την κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος μέρες τώρα δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Οι Άγγλοι γιατροί αναγνωρίζουν το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση του 25χρονου ηθοποιού, αλλά είναι πιο αισιόδοξοι σε σχέση με τους Αμερικανούς συναδέλφους τους.

Έτσι αν κι η πίεση στον εγκέφαλο είναι ιδιαίτερα υψηλή, κάτι που αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, θεωρούν ότι σύμμαχος του Τόμας στη μάχη που δίνει είναι η ιδιότητά του ως αθλητή και πυγμάχου.

Αντίθετα, οι Αμερικανοί γιατροί, των οποίων οι απαντήσεις έφτασαν χθες, δεν ήταν και τόσο αισιόδοξοι, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση πολύ δύσκολη κι εναποθέτοντας τις ελπίδες τους σε ένα θαύμα.

Πάντως, τόσο οι μεν όσο κι οι δε, συμφωνούν σε ένα σημείο, στο ότι οι Έλληνες γιατροί έχουν κάνει πολύ σωστά τη δουλειά τους.

Τώρα με την πίεση στον εγκέφαλο να έχει πέσει, θα χορηγηθεί στον Τόμας νέα και πιο ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ώστε να οξυγονώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος και να υπάρχει κάποια εγκεφαλική λειτουργία, όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του Star.

Τα αποτελέσματα της νέας αγωγής αναμένεται να φανούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ν.Ε.